Ochrana osobních údajů

 

Bezpečnost a ochrana osobních údajů

Při nakládání s daty se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů
.

Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Provozovatel internetového obchodu coffee-house.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb. V žádném případě neposkytujeme tyto údaje třetí straně.

Jaké údaje shromažďujeme?

Pro realizaci obchodní transakce od Vás potřebujeme znát jméno (případně jméno firmy, IČ a kontaktní osobu), adresu (fakturační a případně dodací), telefonní a mailový kontakt. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás.

K čemu údaje slouží?

Veškeré informace v eshopu coffee-house.cz jsou dostupné bez zadávání jakýchkoliv údajů - obchodní podmínky, návod jak nakupovat, ceny, popisy produktů, recenze atd. Pro realizaci obchodní transakce a dodání zboží na Vámi určené místo s Vámi potřebujeme komunikovat a znát výše zmíněné údaje.

 


PROTOKOL O UKONČENÍ
VYHODNOCENÍ SOULADU S GDPR

Základní údaje:
Markéta Klubalová - Café Klub, U Zvoničky 201, 250 70, Odolena Voda, Dolínek, IČ: 67379176
Počet zaměstnanců <20
Dále jen “Café Klub”
Rozsah vyhodnocení souladu s GDPR
Vyhodnocení souladu Café Klub s GDPR proběhlo v souladu s objednávkou klienta a jako výstupy z vyhodnocení byly klientovi předány níže uvedené dokumenty.
Rozsah vyhodnocení souladu Café Klub s GDPR
Rozsah uskutečněných činností a předaných dokumentů
i. Sběr informací u klienta, osobní schůzky​
ii. Zpracování a příprava dokumentů
-​Dokument „Vstupní analýza ochrany OÚ v Café Klub“
- ​Záznamy o jednotlivých účelech zpracování OÚ
- ​Dokument „Informační povinnost subjektům údajů“
-​Nové znění „Souhlasu ze zpracováním OÚ“
- ​Návrh znění „Zpracovatelské smlouvy“
-​Dokument „Poučení pověřených osob“
-​Směrnice „Zpracování osobních dat“
- ​Certifikát „GDPR ready společnost“​​​​​​​
iii. Předání finalizovaných dokumentů​
​​​

Dodavatel, společnost Arco, s.r.o. konstatuje, že společnost Markéta Klubalová Café klub je na základě Vstupní analýzy ochrany OÚ a plnění nápravných opatření v souladu s nařízením GDPR. Společnost Markéta Klubalová Café klub je oprávněna používat označení „GDPR Ready společnost“.

V Černošicích dne 22. 5. 2018
Za dodavatele Jan Drbohlav, Arco, s.r.o.​​

Arco, s.r.o. Arbesova 862 25228 Černošice tel.: +420 720 544 427 e-mail: info@gdpr-audit.cz www.gdpr-audit.cz
zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze Oddíl C, číslo vložky 285153 IČ 48173738 DIČ CZ48173738

Ochrana osobních údajů

 

Bezpečnost a ochrana osobních údajů

Při nakládání s daty se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů
.

Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Provozovatel internetového obchodu coffee-house.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb. V žádném případě neposkytujeme tyto údaje třetí straně.

Jaké údaje shromažďujeme?

Pro realizaci obchodní transakce od Vás potřebujeme znát jméno (případně jméno firmy, IČ a kontaktní osobu), adresu (fakturační a případně dodací), telefonní a mailový kontakt. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás.

K čemu údaje slouží?

Veškeré informace v eshopu coffee-house.cz jsou dostupné bez zadávání jakýchkoliv údajů - obchodní podmínky, návod jak nakupovat, ceny, popisy produktů, recenze atd. Pro realizaci obchodní transakce a dodání zboží na Vámi určené místo s Vámi potřebujeme komunikovat a znát výše zmíněné údaje.

 


PROTOKOL O UKONČENÍ
VYHODNOCENÍ SOULADU S GDPR

Základní údaje:
Markéta Klubalová - Café Klub, U Zvoničky 201, 250 70, Odolena Voda, Dolínek, IČ: 67379176
Počet zaměstnanců <20
Dále jen “Café Klub”
Rozsah vyhodnocení souladu s GDPR
Vyhodnocení souladu Café Klub s GDPR proběhlo v souladu s objednávkou klienta a jako výstupy z vyhodnocení byly klientovi předány níže uvedené dokumenty.
Rozsah vyhodnocení souladu Café Klub s GDPR
Rozsah uskutečněných činností a předaných dokumentů
i. Sběr informací u klienta, osobní schůzky​
ii. Zpracování a příprava dokumentů
-​Dokument „Vstupní analýza ochrany OÚ v Café Klub“
- ​Záznamy o jednotlivých účelech zpracování OÚ
- ​Dokument „Informační povinnost subjektům údajů“
-​Nové znění „Souhlasu ze zpracováním OÚ“
- ​Návrh znění „Zpracovatelské smlouvy“
-​Dokument „Poučení pověřených osob“
-​Směrnice „Zpracování osobních dat“
- ​Certifikát „GDPR ready společnost“​​​​​​​
iii. Předání finalizovaných dokumentů​
​​​

Dodavatel, společnost Arco, s.r.o. konstatuje, že společnost Markéta Klubalová Café klub je na základě Vstupní analýzy ochrany OÚ a plnění nápravných opatření v souladu s nařízením GDPR. Společnost Markéta Klubalová Café klub je oprávněna používat označení „GDPR Ready společnost“.

V Černošicích dne 22. 5. 2018
Za dodavatele Jan Drbohlav, Arco, s.r.o.​​

Arco, s.r.o. Arbesova 862 25228 Černošice tel.: +420 720 544 427 e-mail: info@gdpr-audit.cz www.gdpr-audit.cz
zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze Oddíl C, číslo vložky 285153 IČ 48173738 DIČ CZ48173738